News Flash:

Piersici la cuptor, cu scortisoara si inghetata

6 Iunie 2016
1384 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

8 linguri zahar brun
2 linguri unt
putina scortisoara
4-6 piersici coapte
cateva lingurite de inghetata

Mod de preparare:

1. Spala si taie in doua piersicile. Indeparteaza samburii.
2. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
3. Imparte zaharul in mod egal intre jumatatile de piersica, iar pe acestea pune-le intr-o tava de copt.
4. Peste zahar pune cate o bucatica de unt si presara scortisoara.
5. Baga in cuptor pentru 15-20 de minute.
Serveste piersicile calde, cu inghetata preferata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici cuptor piersici inghetata reteta piersici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Billydep  | #1435
wh0cd598789 buy abilify Medrol buy viagra online
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017223 (s)