News Flash:

Piersici la cuptor cu frisca

4 Iulie 2013
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 piersici proaspete decojite si fara samburi
1/2 lingura extract de migdale
1 cana de faina
1 cana de zahar
1/4 cana de zahar brun
1/2 lingurita de scortisoara
1/5 lingurita de sare
1/2 ceasca de unt

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, si unge cu unt o tava de copt. Pune piersicile in tava si stropeste-le cu extract de migdale. Combina intr-un castron mai mare faina, zaharul, zaharul brun si sarea. Adauga si untul si amesteca bine compozitia.
Presara acest amestec peste piersici si pune-le la cuptor pentru 40 de minute, pana cand piersicile sunt rumenite si lasa putin suc.
Piersicile crocante cu sirop se servesc calde sau reci, simple sau cu putina frisca deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici proaspete zahar brun unt frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2319 viz    0 com
2501 viz    0 com
1707 viz    0 com
1483 viz    0 com
1286 viz    0 com
1014 viz    0 com
1237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026933 (s)