News Flash:

Piersici gratinate cu inghetata si sos caramel

7 August 2013
1584 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 piersici
inghetata de vanilie
2 linguri de zahar brun
50 g alune tocate
1 lingura de miere

Pentru inghetata:

1/2 pastaie vanilie
200 ml iaurt
4-5 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Pastaia de vanilie se curata si ceea ce se obtine se adauga peste iaurt. Se amesteca bine, apoi se pune zaharul. Se da la congelator 3-4 ore pana se intareste. Piersicile se spala bine si se taie in sferturi. Se asaza pe un gratar, pe foc mic, si se intorc pe toate partile. Cand sunt rumene si moi se scot pe un servet absorbant. Zaharul si mierea se caramelizeaza, apoi se adauga alunele tocate.
Se asaza piersicile pe o farfurie, se pune deasupra o steluta de inghetata de vanilie, iar peste se adauga sosul caramel cu alune. Se serveste imediat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici zahar brun alune tocate inghetata pastaie vanilie iaurt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1907 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024958 (s)