News Flash:

Pierogi

28 Iunie 2011
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
Pierogi
Ingrediente: Pentru galuste: 250 g faina 1 ou 50 ml lapte 3 linguri ulei sare Pentru umplutura: 4-5 cartofi 50 g unt 100 g telemea de vaca Pentru servit: smantana parmezan unt Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert. Intre timp se face aluatul, amestecand toate ingredientele si framantand bine. Se imparte aluatul in doua sau in patru si se intinde cu sucitorul o foaie de 4 mm grosime. Cu ajutorul unei cani se taie discuri din aluat, pe care se pune pe un servet de bucatarie. Dupa ce au fiert cartofii, se scurg si se zdrobesc impreuna cu untul si cu branza. Discurile de aluat se intind usor cu mana, se pune o lingurita cu umplutura in centru, apoi se impatureste sub forma de semiluna si se lipesc marginile, apasand cu degetele pe margini de mai multe ori. Se pun la fiert 3 litri de apa cu 3 lingurite de sare. Cand apa da in clocot, se pun galustile la fiert cam 5 minute, dupa care se scot cu o paleta si se lasa sa se scurga. Dupa ce s-au scurs, se amesteca cu unt si se servesc cu smantana si parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conchiglie faina ulei cartofi chimen unt smantana sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1919 viz    0 com
1400 viz    0 com
1607 viz    0 com
1637 viz    0 com
1045 viz    0 com
1748 viz    0 com
952 viz    0 com
1014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015237 (s)