News Flash:

Piept de vita cu sos de vin rosu

4 Septembrie 2013
1828 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg si jumatate de piept de vita
2 catei de usturoi
125 g bacon
500 g ceapa
400 g morcovi
1 sticla de vin rosu
2 frunze de dafin
1 lingurita de zahar
crengute de rozmarin

Mod de preparare:

Impaneaza pieptul de vita cu usturoi si crengute de rozmarin si asezoneaza-l cu sare. Incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si prajeste la foc incet carnea cateva minute, apoi transfer-o intr-un castron mai mare. Taie baconul bucatele micute si impaneaza cu el carnea. Caleste ceapa si morcovii, pana cand capata o nuanta aurie, apoi pune-le deoparte.

Adauga peste carne vinul, frunzele dafin si zaharul, apoi pune-le la cuptor aproximativ doua ore. Dupa 30 de minute, adauga peste carne si legumele. Pieptul de vita in sos de vin rosu se serveste cald, cu legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon vin rosu tigaie foc incet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021497 (s)