News Flash:

Piept de rata cu Camembert si rozmarin

30 Mai 2013
1618 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 creanga rozmarin
1 creanga cimbru
100 ml vin alb demi-dulce
25 g unt
3 piersici
50 g salata alpina
150 g carne de rata piept
25 g branza Camembert

Mod de preparare:

Se curata si se cresteaza in romburi mici pieptul de rata. Se pune in tigaia incinsa impreuna cu un graunte de usturoi, cimbrisor si rozmarin. Intai cu pielea in jos pana se rumeneste bine. Se intoarce si se rumeneste usor si pe cealalta parte. Se baga la cuptorul incins 180 grade 7-8 minute.
Salata se spala si se zvanta bine. Se amesteca cu o lingura de sos din tigaia in care s-a prajit pieptul de rata.
Se topeste untul, punem piersicile taiate in cuburi egale. Se adauga vinul si se scade pana avem un sos consistent.
Punem salata pe farfurie, pieptul deasupra si sosul de piersici langa. Branza se sfarama si se presara peste sosul fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creanga rozmarin creanga cimbru salata alpina branza camembert sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011494 (s)