News Flash:

Piept de rata caramelizat cu sos de soia

27 Ianuarie 2014
3542 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de rata
2 portocale
100 ml sos de soia
ghimbir
100 g miere de albine
condimente

Mod de preparare:

Dezosam pieptul de rata si crestam pe partea cu pielita in diagonala. Turnam sosul de soia peste pieptul de rata si dam la frigider pentru o ora. Il tragem la tigaie, fara ulei fiindca isi lasa suficienta grasime, circa 1 minut pe fiecare parte.
Facem un amestec din sosul de soia ramas de la marinarea carnii, sucul de la portocale, mierea de albine, ghimbir si condimente. Punem pieptul de rata intr-o tava si turnam amestecul peste el.

Dam la cuptor circa 15-20 minute la foc potrivit pana se caramelizeaza sosul din tava. Am taiat felii si am servit cu taitei de orez.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014714 (s)