News Flash:

Piept de pui umplut la cuptor

27 Iulie 2016
2379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr file piept de pui
sare
piper alb
3 lingurite ceapa verde tocata marunt
70 branza Gouda
3 lingurite mix de condimente (ce preferi)
3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

1. Taie fileurile in bucati mai subtiri si bate-le usor cu ciocanul de snitele. Ca sa nu faci mizerie prin bucatarie, acopera-le mai intai cu folie alimentara.
piept de pui umplut la cuptor







2. Pune in mijlocul fiecarei bucati de carne cate un cub de branza si putina ceapa verde.
piept de pui umplut la cuptor







3. Ruleaza usor si prinde cu 2-3 scobitori.
4. Presara condimente peste fiecare rulou.
piept de pui umplut la cuptor







5. Baga rulourile intr-o punga pentru cuptor, inteap-o din loc in loc si pune-o intr-o tava.
piept de pui umplut la cuptor









6. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 35 de minute.



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piept umplut rulouri piept rulouri umplute rulouri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013266 (s)