News Flash:

Piept de pui umplut cu spanac

14 Iunie 2016
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de spanac
1/2 cana maioneza
4 fasii de bacon
70 gr branza feta
4 buc. piept de pui
2 catei de usturoi zdrobiti
sare
piper

Mod de preparare:

Lasa spanacul la decongelat. Asezoneaza puiul cu sare si piper dupa gust. Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un bol incapator amesteca maioneza, spanacul, branza feta, maruntita si usturoiul pisat foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Formeaza un buzunar in fiecare bucata de pipet de pui si umple-l cu amestecul obtinut. Ruleaza o fasie de bacon in jurul pieptului de pui si fixeaza totul cu ajutorul unei scobitori.
Adauga bucatile de piept de pui intr-o tava de yena si coace totul timp de o ora.
Serveste puiul alaturi de o garnitura de orez sau de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piept umplut piept spanac rulouri carne rulouri spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012056 (s)