News Flash:

Piept de pui umplut cu masline

31 Mai 2011
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui umplut cu masline
Ingrediente: 600 g piept de pui 1 morcov 4-5 fire ceapa verde 200 g masline 100 g rosii in bulion 100 g faina 100 g pesmet 1 ou 200 ml ulei 2 linguri cu malai sare piper boia piper macinat tarhon 1 leg marar verde Mod de preparare: Pieptul de pui se taie felii si se bate bine, cat mai intins. Se presara sare, piper macinat si boia. In putin ulei se calesc partea verde de la ceapa, taiata felii, morcovul ras si maslinele taiate feliute. Pe fiecare piept de pui se pune cate o lingura din compozitie si se strange ca un cosulet. De la ciocanelele de pui (oprite din timp) se scot oasele si se monteaza in mijlocul cosuletului din piept. Se preseaza bine cu mana, se tavalesc prin faina, printr-o compozitie subtire (ou, apa si faina) si pesmet amestecat cu putin malai, boia si tarhon. Se preseaza bine cu mana sa nu se desfaca pieptul de pe os. Se prajesc toate bucatile de piept de pui astfel formate in ulei incins pe toate partile. Se intorc cu atentie. Intr-o craticioara se caleste partea alba de la ceapa taiata felii, putin morcov ras fin, masline felii si cateva rosii in bulion, taiate cubulete. Se da gust si se condimenteaza. Fiecare piept de pui se serveste intreg sau sectionat, stropit cu 2-3 linguri de sos. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan masline fasole almette pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1932 viz    0 com
1052 viz    0 com
997 viz    0 com
1072 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020831 (s)