News Flash:

Piept de pui umplut cu legume - Toate gospodinele trebuie sa stie reteta asta!

10 Ianuarie 2017
13862 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept mici de pui
1 ardei gras galben
100 g sunca presata
100 g mozarella
2 linguri patrunjel tocat
1 morcov mic
10 rosii cherry
1 conopida de 6oo g
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
zeama de la jumatate de lamaie
1 legatura de marar
sare
piper

Mod de preparare:

1. Spalam conopida, o curatam de frunzulite si-o desfacem in buchetele, dupa care o oparim in apa clocotita cu sare cca 5 min, apoi adaugam si morcovul.
2. Le scoatem apoi si le lasam sa se racoreasca, dupa care trecem la pieptul de pui, pe care il dezosam si il spalam.
3. Facem cate o taietura pe lungime astfel incat sa obtinem in fiecare jumatate un buzunarel, pe care il umplem cu sunca, mozarella si ardeiul tocate marunt, condimentate cu sare, piper si patrunjel verde.piept de pui
4. Prindem taietura cu scobitori, saram si piperam pieptii umpluti, apoi ii prajim pe gratarul incins sau ii rumenim la cuptorul incins la 200 grade C.
5. Cat timp se prajesc bine pe ambele parti, pregatim garnitura din morcovul tocat marunt sau betisoare si conopida, pe care le sotam pret de 3-4 minute cu cateva linguri de ulei, impreuna cu rosiile cherry.
6. Dupa ce am adaugat usturoiul zdrobit, potrivim de sare si piper, adaugam mararul verde si zeama de lamaie dupa gust si este gata de servit!

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piept umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013041 (s)