News Flash:

Piept de pui umplut

29 Martie 2016
2282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g piept de curcan tocat
2 linguri de grasime de gasca
3 catei de usturoi
1 nivel lingura de chimen
1 lingura boia dulce
sare
piper negru
2 buc. file de piept de pui
40 ml ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa.
2. Amestec-o apoi cu carnea tocata, boiaua, usturoiul zdrobit si grasimea. Omogenizeaza.
3. Potriveste de sare, piper si chimen.
4. Umple pieptul de pui cu aceasta compozitie, apoi prinde-le cu scobitori.
5. Unge cu putin ulei o tava din sticla termorezistenta si pune pieptul de pui in ea, unul langa altul.
6. Presara putin piper si sare, adauga 50 ml apa, acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru circa 20 de minute. Indeparteaza apoi folia si mai tine in cuptor vreo 20-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piept umplut retete pui pui umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015135 (s)