News Flash:

Piept de pui pe pat de pilaf

1 Aprilie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de ulei
350 gr file de piept de pui
5 fire ceapa verde
2 catei de usturoi
foarte putina sare
foarte putin piper alb
2 linguri de sos de soia
1 buc. ardei gras rosu
1 lingura pasta de tomate
5 linguri ketchup
300 ml apa
300 gr ananas
2 linguri de miere de salcam
1 lingura otet balsamic

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui in bucatele, apoi rumeneste-le usor in ulei. Pune in tigaie si usturoiul maruntit.
2. Dupa 2-3 minute din momentul in care ai pus usturoiul, presara ceapa verde. Potriveste de sare si piper.
3. Pune in tigaie ardeiul gras rosu, tocat marunt.
4. Dupa ce s-a inmuiat cat de cat ardeiul gras, adauga ketchupul si pasta de tomate. Omogenizeaza.
5. Pune apoi mierea, ananasul taiat cubulete, sosul de soia si otetul balsamic. Adauga apa. Lasa sa fiarba pana cand mancare scade .
Serveste cu pilaf.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pilaf pui pilaf sos sos friptura friptura tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2060 viz    0 com
2949 viz    1 com
4991 viz    0 com
1428 viz    0 com
1418 viz    0 com
1210 viz    0 com
1793 viz    0 com
1976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013211 (s)