News Flash:

Piept de pui marinat cu kefir

25 Februarie 2013
3956 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
400 ml iaurt
200 ml kefir
150 ml ulei de masline
1 ardei chili
3 catei usturoi
curry
piper macinat
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol, pune ardeiul chili taiat marunt, usturoiul, kefirul, iaurtul, 50 ml ulei, o lingurita de curry si adauga sare si piper dupa gust, dupa care amesteca bine. Asaza pieptul in acest amestec si lasa-l la macerat 24 de ore. A doua zi, prajeste puiul tait felii si toarna amestecul peste el, dupa care da-l la cuptor timp de 10-15 minute.
Se poate servi cu orez sau cu legume sote.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt l kefir ardei chili catei usturoi curry piper macinat sare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013190 (s)