News Flash:

Piept de pui la tigaie - Reteta de servit cu pilaf

25 Ianuarie 2016
5015 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui la tigaie - Reteta de servit cu pilaf

Ingrediente:

450 gr piept de pui, taiat in bucati mai mici
1 ou
gris
sare
piper negru
cimbru uscat sau verde
ulei de masline
putin parmezan dat pe razatoare

Mod de preparare:

1. Mixeaza oul cu 1 lingurita de apa.
2. Pune grisul intr-un bol si amesteca-l cu piper, sare si cimbru.
3. Trece fiecare bucatica de piept de pui mai intai prin oul batut, apoi prin gris (pe ambele parti) si parmezan.
4. Prajeste pieptul de pui in 3 linguri de ulei de masline. Scoate-l pe prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete pui piept prajit pui gris aperitiv antreuri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019116 (s)