News Flash:

Piept de pui la gratar cu mozzarella

1 Septembrie 2016
2900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr file de piept de pui
2 linguri de ulei de masline
sare
piper negru
1 lingurita busuioc tocat marunt
80 gr mozzarella
4 rosii cherry
1 lingura otet balsamic
4 frunze de busuioc proaspat

Mod de preparare:

1. Potriveste de sare si piper pieptul de pui, unge-l cu putin ulei si pune-l pe gratarul incins.
2. Rumeneste pieptul de pui pe ambele parti.
3. Feliaza branza si rosiile.
4. Pune-le intr-un bol, potriveste-le de sare si piper, pune busuiocul maruntit si stropeste-le cu cealalta lingura de ulei.
5. Pune pe fiecare file de piept de pui cate doua felii de branza si doua de rosii, presara busuioc proaspat si mai tine-le pe gratar cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura gratar friptura pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013611 (s)