News Flash:

Piept de pui la gratar

12 Aprilie 2012
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piept de pui la gratar
Ingrediente:

3 fileuri din piept de pui, medii
3 rosii
1 castravete
1 ceapa alba, mica
1 avocado
sucul unei lamai
1 lingurita de cimbru uscat
sare
piper


Mod de preparare:

Fileurile de pui, asezonate cu sare, piper si cimbru se plaseaza pe gratarul incins pentru cca 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta, in functie de grosime. Legumele, spalate si uscate, le taiem cuburi mici. Ceapa o tocam marunt, iar avocado il taiem in doua pe lung, scoatem simburele si pe fiecare jumatate trasam cu cutitul meridiane si paralele, vor rezulta niste cubulete numai bune de scobit cu o lingurita. Amestecam toate cubuletele, le asezonam cu sare, piper si lamaie. Servim aceasta salsa cu gratarul de pui.
Piept de pui la gratar pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii castravete ceapa alba avocado cimbru sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019258 (s)