News Flash:

Piept de pui la gratar

12 Aprilie 2012
2250 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui la gratar
Ingrediente:

3 fileuri din piept de pui, medii
3 rosii
1 castravete
1 ceapa alba, mica
1 avocado
sucul unei lamai
1 lingurita de cimbru uscat
sare
piper


Mod de preparare:

Fileurile de pui, asezonate cu sare, piper si cimbru se plaseaza pe gratarul incins pentru cca 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta, in functie de grosime. Legumele, spalate si uscate, le taiem cuburi mici. Ceapa o tocam marunt, iar avocado il taiem in doua pe lung, scoatem simburele si pe fiecare jumatate trasam cu cutitul meridiane si paralele, vor rezulta niste cubulete numai bune de scobit cu o lingurita. Amestecam toate cubuletele, le asezonam cu sare, piper si lamaie. Servim aceasta salsa cu gratarul de pui.
Piept de pui la gratar pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii castravete ceapa alba avocado cimbru sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012798 (s)