News Flash:

Piept de pui la cuptor - Reteta spaniola

14 Aprilie 2016
2077 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe galbene, feliate fin
6 catei de usturoi, feliati fin
cca 1.2 kg piept de pui, cu os si piele
1 lingurita sare
1 lingurita piper negru
2 linguri ulei de masline
1 lingura paprika afumata
3-4 rosii tocate marunt
230 ml supa de pui

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Soteaza usor ceapa si usturoiul, dupa care transfera intr-o farfurie.
3. Potriveste carnea de sare si piper si pune-o la rumenit in tigaie. Stropeste-o cu ulei de masline si presara paprika. Baga in cuptor pentru 20 de minute.
4. Adauga apoi in tigaie rosii si mai tine in cuptor inca vreo 35-40 de minute.
5. Daca doresti, inainte de a servi, poti pune niste masline spaniole.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaniole pui cuptor friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3742 viz    0 com
780 viz    0 com
1958 viz    0 com
1078 viz    0 com
603 viz    0 com
1050 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013560 (s)