News Flash:

Piept de pui la cuptor - reteta cu DOAR 4 ingrediente

19 Decembrie 2014
16095 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

3-4 buc. piept de pui fara oase si piele
4-6 linguri sos pesto
1-2 rosii
cca 230 gr mozzarella data pe razatoare

Mod de preparare:

Curata carnea si pune-o intr-un vas de sticla termorezistent, intr-un singur strat. Pune pe fiecare bucata de piept de pui sos pesto, apoi cate doua felii de rosii, taiate mai gros, presara branza razuita si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Dupa 30-40 de minute, mancarea este gata.
Serveste cu orez sau paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cuptor carne cuptor friptura garnitura orez sos pesto culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021944 (s)