News Flash:

Piept de pui la cuptor, cu usturoi si morcovi

5 Iulie 2016
1977 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui fara piele
4 lingurite ulei de masline
piper negru
sare
2 catei de usturoi maruntiti
1 ceapa galbena, feliata fin
1 buc. ardei gras rosu, taiat julienne
cca 75 gr sos preferat
2-3 morcovi mai mici
4 frunze de busuioc

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Pune fiecare piept de pui pe cate o folie de aluminiu.
3. Stropeste fiecare bucatica de carne cu cate o lingurita de ulei, apoi potriveste-o de sare si piper.
4. Acopera fiecare piept de pui cu usturoi, ceapa, morcov feliat si gogosari.
5. Pune si cate o frunza de busuioc, apoi 1-2 linguri de sos.
6. Impacheteaza puiul, pune-l intr-o tava si baga in cuptor pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura pui friptura cuptor piept cuptor sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020304 (s)