News Flash:

Piept de pui la cuptor cu usturoi

5 Decembrie 2014
3368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui cu tot cu os
cca 100 gr unt nesarat (la temperatura camerei)
sare kosher
piper proaspat macinat
6 crengute cimbru
4 crengute rozmarin
cativa catei de usturoi (curatati si zdrobiti)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Desprinde putin (usor) pielea de pe carne si baga sub ea cubulete de unt. Greseaza carnea si pe o parte, si pe alta, dupa care potriveste de piper si sare.

Presara usturoiul, cimbrul si rozmarinul intr-o tava mare de copt, pune pieptul de pui (cu pielea in sus) si baga in cuptor. Intoarce carnea o singura data, cand pielea s-a rumenit. Friptura e gata cand termometrul pentru carne arata 70 de grade Celsius (cam in 45-55 de minute). Lasa deoparte friptura cam 10 minute inainte de a o servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui piept pui friptura cuptor sosuri retete culinare retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014626 (s)