News Flash:

Piept de pui la cuptor, cu sos iute

4 Iulie 2016
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 buc. piept de pui, taiat in cubulete (fara os si piele)
2 oua batute
cca 200 gr gris
seminte de susan (optional)

Pentru sos:
50 gr miere de albine
50 gr sos de soia
3 catei de usturoi, tocati marunt
1 lingura sos Sriracha (optional)
piper
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie pergament.
3. Pune grisul intr-un bol si ouale batute in alt bol. Potriveste ouale de sare si piper, bineinteles.
4. Trece bucatile mai intai prin ou, apoi prin gris si pune-le in tava.
5. Baga tava in cuptorul incins, pentru vreo 20 de minute, adica pana cand bucatile de carne se rumenesc usor.
6. Intre timp pregateste sosul. Amesteca toate ingredientele si pune-le la foc mediu. Cand incep sa fiarba, da focul la minim si lasa cateva minute. Amesteca arareori in sos.
7. Scoate tava, toarna sosul peste bcuatile decarne si serveste cu seminte de susan si cu patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura pui friptura cuptor piept cuptor sos friptura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015912 (s)