News Flash:

Piept de pui la cuptor cu seminte

17 Decembrie 2013
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g piept de pui, dezosat, taiat in bucati mici
sare grunjoasa
piper negru, proaspat
2 linguri ulei de masline
3 linguri de unt
3 linguri de faina
450 ml lapte
1 lingurita mustar
100 g parmezan, ras
320 g smantana
1 lingura patrunjel, tocat
1/4 cana seminte de mac
220 g taitei cu ou

Mod de preparare:

Rumeneste pieptul de pui intr-o tigaie la foc mediu. Intr-o alta tigaie, topeste untul la foc mic, adauga faina si amesteca 3 minute. Treptat, adauga mustarul si laptele. Da focul la maxim si fierbe amestecul timp de 3 minute amestecand des. Opreste focul si adauga parmezanul.

Gateste taiteii al dente si incalezeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas, amesteca smantana cu sosul preparat, apoi adauga patrunjelul, semintele de mac, putina sare grunjoasa si putin piper. Dupa ce ai scurs taiteii de apa, pune-i intr-o tava unsa cu unt, alaturi de sos si pui. Lasa la cuptor timp de 25 de minute. Serveste pieptul de pui la cuptor cu seminte de mac cu branza rasa deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020190 (s)