News Flash:

Piept de pui la cuptor cu portocale

6 Februarie 2014
3267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri piept de pui
3 catei de usturoi zdrobit
4 linguri gem de portocale
sucul de la o portocala si coaja rasa de la o portocala
1 lingura de unt
300 ml supa de pui
felii de portocala
masline
ceapa rosie tocata
branza feta

Mod de preparare:


Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se asezoneaza puiul cu sare. Se amesteca intr-un vas usturoi, gem, coaja de portocala, si untul si se amesteca cu ajutorul unei furculite. Se pune puiul intr-o tava si se adauga peste pui amestecul din portocale. Se acopera tava cu folie si se baga la cuptor 10 minute dupa care se da folia jos si se mai lasa 10-15 minute. Se scoate apoi din cuptor. Se adauga sucul si supa de pui intr-un vas si se amesteca la foc mic pana se ingroasa un pic si spoi se toarna peste puiul din tava. Se serveste cu salata, felii de portocale proaspete, masline, ceapa rosie si branza feta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pui pui cuptor carne portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019613 (s)