News Flash:

Piept de pui la cuptor cu parmezan

8 Februarie 2016
1464 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui la cuptor cu parmezan - Reteta pentru pranz

Ingrediente:

4. buc. piept de pui (fara oase si piele, injumatatite)
cca 50 ml ulei de masline
4 catei de usturoi zdrobiti
100 gr gris
100 gr parmezan dat pe razatoare
230 gr sos marinara
230 gr mozzarella maruntita
piper
sare

Pentru decor:
parmezan
ceapa verde, tocata marunt

Mod de preparare piept de pui la cuptor cu parmezan:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Unge cu putin ulei o tava de copt.
3. Unge cu ulei si bucatile de piept de pui, apoi potriveste-le de sare si piper.
3. Amesteca 100 gr de gris cu 50 gr parmezan.
4. Trece carnea prin mixul cu parmezan.
5. Amesteca usturoiul cu branza ramasa.
6. Trece pieptul de pui si prin acest mix.
7. Pune carnea in tava si bag-o in cuptor.
8. Dupa 20 de minute scoate tava, unge carnea cu sos marinara, presara branza mozzarella si baga inapoi in cuptor. In vreo 10 minute e gata mancarea.
Serveste piept de pui la cuptor cu parmezan cu ceapa verde si parmezan ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piept pui pui cuptor reteta carne pui parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013758 (s)