News Flash:

Piept de pui la cuptor cu mozzarella

21 Noiembrie 2014
1886 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 jumatati de piept de pui
60 g mozarella
150 g carnati picanti
1 ceapa
2 linguri pesmet aromat (cu patrunjel, parmezan)
1 ceasca ulei de masline
1/4 lingurita piper
1 ceasca vin alb
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:


Taie carnaciorii cubulete si pune-i intr-o tigaie incinsa la prajit. Intre timp, toaca ceapa si adaug-o peste carnaciori. Lasa ingredientele pe foc pana cand ceapa se inmoaie si carnaciorii devin crocanti. Taie mozarella cubulete si pune-o intr-un vas separat. Adauga peste ea amestecul de carnaciori picanti si ceapa, sarea, piperul si pesmetul condimentat. Amesteca bine totul.

Incepe sa pregatesti puiul: ia fiecare jumatate de piept de pui si transeaza-l pe laterala, pana cand obtii un "portofel" larg. Adauga umplutura in "portofel" si inchide-l cu o scobitoare.

Asaza bucatile de piept umplute intr-o tava. Toarna peste ele uleiul de masline, vinul si asezoneaza-le cu sare sau piper. Baga tava la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 20 de minute. Pieptul de pui umplut se serveste cu garnituri de legume sau salate proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete mozzarella retete bune retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013580 (s)