News Flash:

Piept de pui la cuptor cu gem de gutui

18 Februarie 2014
3566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri gem de gutui
80 ml ulei de floarea soarelui
4 bucati piept de pui
salata
150 g parmezan ras
2 linguri seminte de pin prajite
2 linguri coacaze uscate
1 lingura otet balsamic

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Amestecam gemul de gutui cu 3 linguri de apa si punem la incalzit timp de 2 minute. Incingem intr-o tigaie o lingura ulei de masline. Asezonam puiul si apoi il punem la rumenit in tigaie timp de 7 minute. Ungem puiul apoi cu gemul de guturi si asezam carnita in tava. Bagam la cuptor timp de 8 minute. acoperim cu folie si lasam sa stea asa timp de 2 minute. Intre timp facem salata amestecand frunzele de salata, parmezanul, semintele si coacazele intr-un bol. Adaugam otetul, uleiul ramas, sare si amestecam bine. Servim fripturica de pui cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura cuptor friptura pui retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014256 (s)