News Flash:

Piept de pui la cuptor cu chipsuri

8 Martie 2012
3491 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui la cuptor
Ingrediente:

piept de pui
chipsuri
   
Mod de preparare:
   
Pieptul il taiem/transam in felii subtiri, fara sa punem sare ca chips-urile sunt sarate si au si ulei, deci nici ulei nu putem pe carne. Luam cate o bucatica de piept, o punem in farfuria cu chips-uri si apasam cu podul palmei bine pe bucata de carne, ca sa se lipeasca cat mai multe si cat mai bine, intoarcem si pe partea cealalta si le punem in tava cuptorului pe hartie de copt. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si le lasam pentru 10-15 minute, pana in momentul in care chips-urile devin crocante. Se servesc calde si crocante, cu sau fara salata de rosii.
Piept de pui la cuptor pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chipsuri carne tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013869 (s)