News Flash:

Piept de pui la cuptor cu branza

4 Decembrie 2012
7807 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g faina
40 g branza data prin razatoare
210 g firimituri de paine
1 lingura lapte
1 ou
1 catel de usturoi zdrobit
30 ml ulei de masline
500 g piept de pui taiat pe jumatate pe orizontala
2 rosii taiate feliute
1 lingura busuioc

Mod de preparare:

In farfurii separate punem faina si firimiturile de paine. Amestecam faina cu putina sare. Intr-un alt bol se bate oul cu lapte si usturoi. Trecem bucatile de carnita prin faina, ou si apoi prin amestecul cu firimituri. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem puiul la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. asezam apoi puiul intr-o tava. Asezam deasupra cate 2 feliute de rosii, putin busuioc si branzica. Bagam tava la cuptorul incalzit timp de 5 minute (pana se topeste branza). Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina branza lapte usturoi rosii busuioc farfurii bol tigaie tava salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1347 viz    0 com
2528 viz    0 com
1407 viz    0 com
2895 viz    0 com
3752 viz    0 com
1514 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018871 (s)