News Flash:

Piept de pui la cuptor cu ardei copt

28 Mai 2012
8465 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui la cuptor cu ardei copt
Ingrediente:

700 g piept de pui
1 lingura si jumatate ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
230 g vinete coapte
340 g ardei copti
300 ml sos de paste
1 ceasca cu firimituri de paine
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Prima data incingem cuptorul la 220 grade. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Punem snitelele din piept de pui la rumenit pe ambele parti cate 2-3 minute. Le transferam apoi pe un platou. Incingem uleiul ramas si punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 2 minute, dupa care adaugam ardeii si vinetele. Amestecam timp de un minut, apoi adaugam sosul de rosii si lasam sa dea in clocot. Adaugam busuiocul si sare dupa gust. Punem 1 din pieptul de pui intr-o tava, turnam peste el sosul, asezam apoi restul de pui si pe deasupra din nou sos. Presaram branza si firimituri de paine si bagam la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa usturoi vinete ardei copti paine busuioc lingura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4736 viz    0 com
2143 viz    0 com
1324 viz    0 com
22575 viz    0 com
3188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014908 (s)