News Flash:

Piept de pui invelit in bacon - Gustare foarte delicioasa

3 Februarie 2016
8559 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui invelit in bacon - Gustare foarte delicioasa

Ingrediente:

1 buc. piept de pui
6 fasii de bacon
sare
putina crema de branza
putina branza cheddar

Mod de preparare piept de pui invelit in bacon:

1. Bate pieptul de pui cu un ciocan de snitele si potriveste-l de sare.
2. Formeaza o cruce din bacon (pune 3 fasii pe orizontala si 3 pe verticala).
3. Pune pieptul de pui in centru (acolo unde se intersecteaza fasiile de bacon), iar peste el crema de branza si branza cheddar.
4. Impatureste bine si pune intr-o tava tapetata.
5. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 35-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui bacon antreu bacon aperitiv bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014680 (s)