News Flash:

Piept de pui in stil mediteranean

15 Iulie 2013
1709 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g piept pui feliat
sare
1/2 legatura menta
3 linguri ulei de masline
120 g feta faramitata
60 g masline fara samburi
300 g rosii cherry taiate in jumatati
piper

Mod de preparare:

Combina intr-un bol, rosiile, maslinele, feta, menta si 1 lingura de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper. Incinge grillul sau o tigaie de fonta si unge cu putin ulei de masline. Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper si pune feliile pe grill 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un platou si acopera-le cu folie de aluminiu ca sa stea la cald.
Serveste friptura de pui cu salata de rosii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legatura menta rosii cherry platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016510 (s)