News Flash:

Piept de pui in sos de iaurt si menta

25 Martie 2013
2352 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Cosoi recomanda o reteta cu piept de pui in sos de iaurt si menta.

Ingrediente:

piept de pui
iaurt
6-7 frunze de menta
cartofi
2-3 crengute de rozmarin
piper
4 linguri ulei de masline
usturoi

Mod de preparare:


Se taie pieptul de pui si se aseaza in tava, iar langa se pun cartofii fierti. Peste, adaugi rozmarinul, 3 catei de usturoi taiati in jumatate, piperul si uleiul de masline. Se lasa la cuptor pana se patrunde pieptul de pui si pana se rumeneste la suprafata.
Pentru sos, se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat si menta. Se face foarte usor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt cartofi piper usturoi tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014586 (s)