News Flash:

Piept de pui in sos de curry rosu

27 Iunie 2012
3717 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat (sau pulpe dezosate)
2 lingurite pasta de curry rosu
1 ceapa medie
1-2 ardei grasi
200 ml lapte de cocos
1 cana ciuperci
orez fiert, pentru garnitura
coriandru verde sau patrunjel pentru finisat
1-2 lingurite ulei vegetal
piper
sare


Mod de preparare:

Spala ciupercile si ardeii si taie-i felii. Spala pieptul de pui, taie-l cubulete si absoarbe umezeala in exces cu niste prosoape de hartie. Condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l intr-o tigaie cu putin ulei pana prinde o culoare aramie. Pune-l deoparte, pe o farfurie, cand e gata.
In aceeasi tigaie, pune cele 2 lingurite de pasta de curry, putin ulei si caleste ceapa pentru 2 minute. Adauga ciupercile in tigaie, caleste-le 5-10 minute pana isi elibereaza apa si se evapora aproape complet, apoi adauga ardeii si mai lasa legumele inca 5-10 minute. In final, pune puiul inapoi in tigaie, amesteca totul si toarna laptele de cocos, mai lasand curry-ul cateva minute sa se combine aromele. Serveste curry-ul cald, cu putin orez integral eventual niste verdeata deasupra.
   
sursa: Pui in sos de curry rosu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ardei grasi ciuperci orez coriandru verde patrunjel ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2004 viz    0 com
2492 viz    0 com
1723 viz    0 com
1642 viz    0 com
5684 viz    0 com
2590 viz    0 com
2612 viz    0 com
3677 viz    0 com
2266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019128 (s)