News Flash:

Piept de pui in sos cremos - Idee excelent pentru pranz sau cina

7 August 2017
523 Vizualizari | 0 Comentarii
O mancare usoara, ce se prepara rapid si nu contine prea multe calorii, puiul in sos cremos de verdeturi te va cuceri de la prima degustare.:

Ingrediente:

Pentru pui:
4 buc. piept de pui
2 lingurite ceapa pudra
2 lingurite usturoi pudra
1 lingurita patrunjel tocat
½ lingurita cimbru
rozmarin, dupa gust
ulei
sare
piper

Pentru sos:
4 catei de usturoi, pisati
1 lingurita patrunjel tocat
½ lingurita cimbru
rozmarin, dupa gust
240 ml lapte
1 lingurita amidon de porumb amestecat cu 1 lingurita apa
sare
piper

Mod de preparare:

Acoperi pieptul de pui cu ceapa pudra, usturoi, cimbru, patrunjel si rozmarin. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Il rumenesti intr-o tigaie, in putin ulei incins, pana cand isi schimba culoarea, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie si dai deoparte.
In aceeasi tigaie, calesti in putin ulei usturoiul cu patrunjel, cimbru si rozmarin, aproximativ 1 minut. Adaugi laptele. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Lasi pe foc pana incepe sa fiarba, apoi combini cu amidonul de porumb, pana ce sosul incepe sa se ingroase. Dai focul mai incet si mai amesteci inca 1 minut. Servesti puiul cu sos.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013552 (s)