News Flash:

Piept de pui in salata

25 Iulie 2012
2188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui facut pe gratar
100 g taitei de orez
2 linguri sos de soia
2 linguri miere de albine
1 lingurita ulei de susan
1 morcov taiat betisoare
1 lingura menta
2 linguri miere de albine
salata verde
seminte de susan
coapte

Mod de preparare:


Taiteii se pun intr-un castron si se toarna apa clocotita peste ei. Dupa 5 minute se trec printr-un jet de apa rece si se scurg bine. Intr-un bol amestecam sosul  de soia, mierea si uleiul. In alt bol amestecam pieptul de pui taiat fasii, morcovii, menta si taiteii. Se pune sosul deasupra, se ia din umplutura cate putin si se asaza pe frunze de salata si se presara seminte de susan.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov menta castron umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1420 viz    0 com
1462 viz    0 com
3648 viz    0 com
4045 viz    0 com
1945 viz    1 com
1529 viz    0 com
2329 viz    0 com
2861 viz    0 com
2940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024920 (s)