News Flash:

Piept de pui in crusta de susan si mac

3 Decembrie 2013
2007 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
3 catei usturoi
sare
piper
busuioc verde
2 linguri de ketchup
100 ml vin
100 g pesmet
2-3 linguri mac
4 linguri susan
sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui il spalam si il taiem felii mai grosute. Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu ketch-up, omogenizam dupa care adaugam bucatile de carne. Acoperim vasul si dam la frigider 30 minute-1 ora. Intr-o farfurie amestecam pesmet cu sare, susan si macul.
Trecem bucatile prin amestecul de pesmet si asezam in tava unsa cu ulei. Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete aperitiv retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022648 (s)