News Flash:

Piept de pui in crusta de cascaval

21 Decembrie 2011
1931 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui in crusta de cascaval
Ingrediente:

 4 bucati piept de pui curatate
 2 oua
 500 grame cascaval ras fin
 200 grame pesmet
 100 grame faina
piper
sare

Mod de preparare:

Porneste cuptorul sa se incalzeasca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune-o deoparte. Pregateste o farfurie intinsa cu cascavalul ras si pesmet si o alta cu faina. Taie pieptul de pui fasii, ca pentru crispy strips. Bate ouale cu putin lapte, sare si piper.

Trece bucatile de pui prin faina, ou, apoi cascaval amestecat cu pesmet. Asaza bucatile pe tava si pune-le la cuptor pentru 15-20 minute sau pana se rumeneste crusta de cascaval.

Se pot servi cu salata. Din cantitatile date, ies cam 3-4 portii.

sursa reteta si fotografie: piept de pui in crusta de cascaval
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cascaval pesmet faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1759 viz    0 com
2479 viz    0 com
1375 viz    0 com
1258 viz    0 com
1250 viz    0 com
3288 viz    0 com
1406 viz    0 com
1264 viz    0 com
1479 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015870 (s)