News Flash:

Piept de pui in crusta de cascaval

21 Decembrie 2011
1772 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piept de pui in crusta de cascaval
Ingrediente:

 4 bucati piept de pui curatate
 2 oua
 500 grame cascaval ras fin
 200 grame pesmet
 100 grame faina
piper
sare

Mod de preparare:

Porneste cuptorul sa se incalzeasca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune-o deoparte. Pregateste o farfurie intinsa cu cascavalul ras si pesmet si o alta cu faina. Taie pieptul de pui fasii, ca pentru crispy strips. Bate ouale cu putin lapte, sare si piper.

Trece bucatile de pui prin faina, ou, apoi cascaval amestecat cu pesmet. Asaza bucatile pe tava si pune-le la cuptor pentru 15-20 minute sau pana se rumeneste crusta de cascaval.

Se pot servi cu salata. Din cantitatile date, ies cam 3-4 portii.

sursa reteta si fotografie: piept de pui in crusta de cascaval
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua cascaval pesmet faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1670 viz    0 com
2337 viz    0 com
1326 viz    0 com
1165 viz    0 com
1188 viz    0 com
2986 viz    0 com
1329 viz    0 com
1195 viz    0 com
1321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016721 (s)