News Flash:

Piept de pui in crusta de cascaval

21 Decembrie 2011
1840 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui in crusta de cascaval
Ingrediente:

 4 bucati piept de pui curatate
 2 oua
 500 grame cascaval ras fin
 200 grame pesmet
 100 grame faina
piper
sare

Mod de preparare:

Porneste cuptorul sa se incalzeasca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune-o deoparte. Pregateste o farfurie intinsa cu cascavalul ras si pesmet si o alta cu faina. Taie pieptul de pui fasii, ca pentru crispy strips. Bate ouale cu putin lapte, sare si piper.

Trece bucatile de pui prin faina, ou, apoi cascaval amestecat cu pesmet. Asaza bucatile pe tava si pune-le la cuptor pentru 15-20 minute sau pana se rumeneste crusta de cascaval.

Se pot servi cu salata. Din cantitatile date, ies cam 3-4 portii.

sursa reteta si fotografie: piept de pui in crusta de cascaval
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cascaval pesmet faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1715 viz    0 com
2405 viz    0 com
1352 viz    0 com
1212 viz    0 com
1215 viz    0 com
3164 viz    0 com
1369 viz    0 com
1231 viz    0 com
1412 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015511 (s)