News Flash:

Piept de pui facut in wok

26 Septembrie 2013
2298 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

orez pentru servire
busuioc pentru decor
225g muguri de bambus din conserva
1 ardei iute (chili) curatat si feliat
300g fasole verde (fideluta)
3 catei usturoi feliati subtire
500g piept de pui feliat subtire
2 lingurite sos de peste
2 lingurite zahar
1 lingura otet de orez
1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare:


Amesteca sucul de lamaie, otetul, sosul de peste si zaharul intr-un bol, pana cand zaharul se dizolva. Incinge un wok sau o tigaie mare neaderenta, la foc mare. Unge cu ulei.Pune jumatate din cantitatea de pui si prajeste la foc iute timp de 2 minute sau pana cand e rumenit. Repeta operatiunea cu restul carnii.
Unge din nou tigaia si caleste pentru 30 de secunde usturoiul cu ardeiul iute. Adauga fasolea verde si mugurii de bambussi caleste timp de 2-3 minute.
Pune toata carnea de pui in wok si adauga sosul pregatit mai devreme. Gateste inca 1-2 minute. Serveste puiul cu orez  si busuioc proaspat tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019064 (s)