News Flash:

Piept de pui facut cu bere

3 Iunie 2014
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui dezosat
1 cutie de bere neagra
o crenguta de rozmarin
400 g smantana
4 linguri ulei de masline
3 linguri faina
2 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie si rumeneste usor usturoiul taiat fasii subtiri. Intre timpp, taie pieptul de pui in felii de grosimea unui deget si condimenteaza-le usor, apoi tavaleste-le prin faina. Pune bucatile in tigaie peste usturoi si rumeneste-le bine pe ambele parti.

Adauga berea, crenguta de rozmarin si condimenteaza cu sare si piper. Lasa pieptul de pui sa fiarba 10 minute pana ce berea incepe sa scada. Scoate-l si aseaza-l pe farfurii, scoate si crenguta de rozmarin si lasa sosul sa fiarba in continuare pana scade la jumatate. Adauga smantana si mai lasa-l pe foc cateva minute pana cand incepe sa fiarba, insa continua sa amesteci ca sa nu se prinda. Toarna apoi sosul de bere si smantana peste bucatile de piept de pui.
Poti presara parmezan si poti servi acest preparat alaturi de o salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne bere friptura bere retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1622 viz    0 com
1079 viz    0 com
1608 viz    0 com
1006 viz    0 com
1623 viz    0 com
1149 viz    0 com
1175 viz    0 com
1174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013361 (s)