News Flash:

Piept de pui evantai cu legume

11 Iunie 2019
1943 Vizualizari | 0 Comentarii

Acesta este opusul pieptului de pui plictisitor, fara aroma. Este literalmente plin de arome primavaratice. Bonus: E potrivit pentru cei ce tin la silueta!

Ingrediente pentru piept de pui evantai cu legume:

  • 4 piepti de pui dezosati si fara piele (aprox 750 gr)
  • 1 zucchini, taiat pe lungime in jumatate si apoi rondele
  • 3 rosii medii taiate felii si apoi pe jumatate
  • 2 ardei grasi galbeni taiati fasiute
  • 1/2 ceapa rosie taiata fideluta
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 1 lingua ierburi italiene
  • sare si piper
  • 200 gr mozzarella rasa
  • patrunjel pentru ornat

Mod de preparare pentru piept de pui evantai cu legume:

Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie pieptul de pui astfel incat sa creezi mici buzunare in care pui rosiile, ardeiul gras, ceap si zucchini. Stropeste cu ulei de masline, sare, piper si condimentele italiene.Presara mozzarella deasupra.Pune pieptii intr-o tava si coace-i aproximativ 25 de minute sau pana cand branza devine maro aurie. Nu uita sa presari patrunjel inainte de servire.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui legume reteta pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015857 (s)