News Flash:

Piept de pui cu usturoi si busuioc

10 Martie 2014
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cana ulei
1/4 cana suc de lamaie
2 lingurite otet din vin alb
1 lingurita coaja de lamaie rasa
2 catei usturoi
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
1/2 cana busuioc proaspat
2 bucati piept de pui, fara piele si os

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron uleiul, sucul de lamaie, otetul, coaja de lamaie, usturoiul, sarea, piperul si busuiocul. Pune puiul intr-o cratita si toarna marinata peste el. Lasa carnea la marinat minim 30 de minute, la frigider. Pune puiul la grill-ul din cuptor cam 4 minute pe fiecare parte, pana se face bine.
Puiul se serveste garnisit cu felii de lamaie si frunze proaspete de busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pui pui usturoi pui busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
1125 viz    0 com
986 viz    0 com
1158 viz    0 com
2067 viz    0 com
1304 viz    0 com
2058 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018365 (s)