News Flash:

Piept de pui cu unt si tarhon

29 August 2012
2744 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 jumatati de piept de pui, fara os si piele
1 lingurita tarhon uscat
1 lingura suc proaspat de lamaie
un sfert de cana de unt
piper
sare


Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Condimenteaza puiul cu sare, piper si tarhon, apoi stropeste-l cu putin suc de lamaie. Pune-l deoparte. Pune untul intr-o cratita si topeste-l la foc mediu. Aseaza apoi puiul in tigaie, intorcandu-l pe toate partile. Acopera puiul cu o hartie de pergament, apoi pune capacul. Introdu cratita in cuptor si lasa puiul la copt timp de 10 – 15 minute sau pana cand este patruns.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon uscat unt pipersare foc mediu tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1145 viz    0 com
3577 viz    0 com
1685 viz    0 com
1171 viz    0 com
2609 viz    0 com
5552 viz    0 com
2089 viz    0 com
1759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019351 (s)