News Flash:

Piept de pui cu taitei

3 Iulie 2012
1982 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui fiert taiat fasii
300 g taitei subtiri cu ou
1 morcov taiat rondele
150 g pastai de mazare
1 ardei rosu taiat fasii
2 linguri ulei de arahide

Mod de preparare:

Peste taitei se toarna apa clocotita. Amestecam cu o furculita pentru a-i separa. Dupa 5 minute ii scoatem din apa. Intre timp, incingem uleiul intr-o tigaie tip wok la foc foc iute. Punem la calit in tigaie pastaile, ardeiul si morcovul, timp de 2 minute. Agitam tigaia deasupra focului. Adaugam puiul si taiteii si amestecam timp de 3 minute. Se serveste cu salata verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov rdei rosu furculita tip wok salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1623 viz    0 com
2020 viz    0 com
1440 viz    0 com
2002 viz    0 com
2490 viz    0 com
1722 viz    0 com
1641 viz    0 com
5682 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018815 (s)