News Flash:

Piept de pui cu sparanghel la cuptor

20 Martie 2012
4212 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu sparanghel
Ingrediente:

piept de pui feliat
1 ceasca de sparanghel maruntit
1 ceasca de faina
o lingurita de ulei de masline
o lingurita de unt topit
1 ceasca de smantana
o ceasca de supa de pui
1 ceasca de parmezan

Mod de preparare:
 
Prima data se pune pe grill puiul. In acest timp se amesteca supa cu faina si untul si se lasa la fiert pana cand devine consistent. Dupa aceea se ia de pe foc si se adauga smantana. Intr-un vas termorezistent asezati sparanghelul, apoi pieptul de pui, sosul si parmezanul, bineinteles ras. Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade Celsius. Este gata dupa aproximativ trei sferturi de ora. Se poate servi cu orez sau cus-cus.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel faina unt smantana parmezan grill vas termorezistent orez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021122 (s)