News Flash:

Piept de pui cu spanac si cartofi

25 Mai 2012
2636 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu spanac si cartofi
Ingrediente:

4 bucati piept de curcan (a cate 100 g fiecare)
650 g cartofi taiati cuburi
ulei de masline
350 g ciuperci taiate felii
2 linguri cimbru tocat
2 catei de usturoi zdrobiti
150 g spanac

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 240 grade, tapetam o tava mare cu hartie de copt. Asezam cartofii intr-un bol si pune peste ei o lingura ulei de masline si sare. Ii asezam apoi in tava pregatita si-i bagam la cuptor timp de 25 de minute. Incingem o lingura ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si punem fripturica la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Se scot pe un platou si se pastreaza calde. Incingem 1 lingura de ulei in tigaie si punem ciupercutele la calit timp de 3 minute. Adaugam usturoiul, cimbrul si spanacul si amestecam timp de 2 minute. Se serveste fripturica cu ciupercute si spanac si cartofii copti la cuptor.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ciuperci cimbru usturoi spanac tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013816 (s)