News Flash:

Piept de pui cu sos si maioneza

6 Iunie 2014
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
sos barbeque
1 salata verde
paine multicereale cu seminte
maioneza light condimentata
piper
sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si apoi se presara cu sare si piper dupa gust, se prajeste pe gratar. Intre timp se spala salata verde si se taie fasiute. Dupa ce s-a prajit carnea se taie si ea felii. Pe o felie de paine se aseaza fasiile de carne si de salata apoi se pune sos barbeque si maioneza, se aseaza o alta felie de paine peste si eventual se taie in triunghi.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sandvis sandvis carne sandvis maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1057 viz    0 com
1496 viz    0 com
1622 viz    0 com
1079 viz    0 com
1609 viz    0 com
1006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017875 (s)