News Flash:

Piept de pui cu sos Piri-Piri

15 Martie 2013
2117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui file
4 ardei kapia
4-5 catei de usturoi
sucul de la o jumatate de lamaie
1 chili (optional)
putin ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Puteti face sosul in 2 feluri.

1. Ardeii ii taiati bucatele, adaugati sucul de lamaie si ii puneti intr-o craticioara la foc mic. Cand ajung la punctul de fierbere adaugati usutroiul pisat, piper si chili. Ii puneti in blender, mixati si obtineti o pasta.

2. Coaceti ardeii, ii curatati si ii puneti impreuna cu sucul de lamaie, usturoiul, chili si piperul in blender. Mixati.


Pieptul de pui il taiati in doua. Puneti putin ulei si asezati bucatile de piept in tava. Puneti sosul peste el (insistati pe taieturi) si coaceti in cuptorul incalzit la 200g C timp de 20-30 min. Serviti cu piure de cartofi, legume, orez. Pieptul de pui este fraged, iar sosul foarte aromat.

Piept de pui cu sos Piri-Piri
recomandat de Amalia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei kapia chili ulei sare piper craticioara blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013280 (s)