News Flash:

Piept de pui cu sos de soia

24 Iunie 2014
5176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr piept pui cubulete
100 ml ulei de masline
1 lime
boia de ardei iute
100 ml sos soia
1 buc. ghimbir proaspat
3 catei usturoi
sare
piper
cimbru
rozmarin

Mod de preparare:

Se pregateste un sos din ghimbir proaspat ras, usturoi pisat, sare, piper, rozmarin, sos soia, zeama de lime proaspat stoarsa, 50 ml. ulei de masline. Se amesteca bine si se toarna intr-un bol peste carnea de pui (se face in asa fel ca fiecare cubulet de carne sa se umezeasca de la sos). Se lasa la marinat in frigider circa 30 de minute.
Se pune intr-o tigaie la incins restul de ulei peste care se toarna carnita marinata. Se amesteca incet pana cand se rumeneste carnea. Intre timp se pune orezul la fiert. Cand este gata se stoarce si se aseaza pe farfurie. Cubuletele de carne proaspat rumenite se aseaza in centru farfuriei peste orez. Se stropeste carnita cu sosul ramas in tigaie iar apoi se garniseste cu rozmarin si boia de ardei iute.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete internationale retete soia carne sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018968 (s)