News Flash:

Piept de pui cu sos de smantana

29 Octombrie 2013
2908 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piept de pui
300 g smantana
condimente dupa gust
200 ml de supa de pui si legume
piper
sare

Mod de preparare:

Se condimenteza puiul si se frige pe ambele parti. Smantana se pune intr-o cratita si se stinge cu supa de pui si legume. Se adauga sare si putin piper si apoi se toarna peste pieptul de pui.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4067 viz    0 com
2178 viz    0 com
1822 viz    0 com
3582 viz    0 com
1999 viz    0 com
2432 viz    0 com
1220 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014483 (s)